Максим Бурбак: Фракція "Народний фронт" не визнає результатів виборів, які пройшли на тимчасово окупованих територіях України та Грузії (відео)
понеділок, 19 вересня 2016, 11:59

Фракція «Народний фронт» не визнає політичного фарсу – виборів до Держдуми Росії.

Про це заявив на Погоджувальній раді Голова фракції Максим Бурбак.

«Ми не визнаєм цього політичного фарсу і з нашими колегами ми зареєстрували Постанову №5135, якою передбачається невизнання результатів виборів, які відбулися на тимчасово окупованих територіях України та Грузії», - заявив Максим Бурбак.

Фракція "Народний фронт" закликає Президента України порушити питання невизнання цих виборів перед міжнародною спільнотою, зокрема, на засіданні Генеральної асамблеї ООН, де він перебуває з візитом.

«Делегація України в ООН має використати всі наявні засоби для міжнародного невизнання незаконних парламентських виборів в Росії. МЗС повинно провести таку ж роботу з іншими міжнародним організаціями та Парламентською асамблеєю. Цей фарс неможливо визнати», - підкреслив Максим Бурбак.

Нагадаємо, сьогодні депутати "Народного фронту" Максим Бурбак, Вікторія  Сюмар та Георгій Логвинський, зареєстрували Постанову Верховної ради №5135 про  Заяву Верховної Ради України з приводу невизнання Україною легітимності виборів до Державної Думи Федеральних Зборів Російської Федерації сьомого скликання, їх результатів та правових наслідків, та відповідно, складу, повноважень, актів та рішень Державної Думи Федеральних Зборів Російської Федерації сьомого скликання.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua