Максим Бурбак: "Народний фронт" вимагає прийняти закон про спецконфіскацію коштів Януковича, які підуть на оборону і соцвиплати (відео)
вівторок, 20 грудня 2016, 11:22

"Народний фронт" вимагає цього тижня прийняти закон про спецконфіскацію коштів Януковича.

Відповідний законопроект був зареєстрований депутатами фракції сьогодні, про що заявив керівник фракції Максим Бубак.

Він підкреслив,  що в новому законопроекті  об’єднано надходження грошей Януковича у дохід бюджету і одразу ж у видаткову частину.

"1,5 млрд доларів, які уряд Яценюка заарештував понад два роки тому, будуть повернуті в бюджет і одразу ж розподілені: 50% - на національну оборону і безпеку, і 50% - на соціальні виплати", - сказав Бурбак.

Він наголосив, що «Народний фронт» наполягав і наполягатиме на підвищенні обороноздатності країни і зміцненні національної безпеки.

"Державний бюджет воюючої країни повинен бути спрямований, передусім, на потреби армії. Не менше 5% ВВП повинно бути спрямовано на оборонну промисловість, на розробку і виготовлення нової зброї, на посилення армійського забезпечення, на підняття заробітних плат військовослужбовцям. Ми не відступимо від цього. Потреби української армії у ці часи - понад усе", - підкреслив керівник фракції.

Максим Бурбак наголосив,  що російські терористи на сході посилили обстріли позицій українських військ, в результаті чого загинуло багато українських бійців.

"Це та реальність, в якій країна живе уже третій рік. Це - героїчний збройний опір українських героїв російським загарбникам", - підкреслив Бурбак.

"Ми хочемо жити. Наші сусіди хочуть бачити нас мертвими. Це залишає не надто багато простору для компромісу», - процитував він слова прем'єр-міністра Ізраїлю Галди Меїр, додавши, що ці слова яскраво характеризують  ситуацію в Україні.  


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua