Максим Бурбак передав чернівецьким лікарям сучасні апарати штучної вентиляції легень
вівторок, 28 квітня 2020, 14:00

Лікарні Буковини отримали нові сучасні апарати штучної вентиляції легень від голови фракції «Народний фронт» у парламенті минулого скликання Максима Бурбака і чернівецьких бізнесменів-меценатів.

Передача обладнання відбулася біля центрального входу до Чернівецької лікарні швидкої медичної допомоги.

Як розповів в інтерв’ю телеканалу «ТВА» керівник медзакладу Олександр Грушко, потреба в таких апаратах є у всіх лікарнях, зокрема, в реанімаційних відділеннях для людей після різноманітних операцій.

Представник «Народного фронту» Максим Бурбак подякував благодійникам з Чернівців Олександру Єремічуку, В’ячеславу Черненку та Віталію Другановському за те, що долучилися до допомоги лікарням Буковини під час епідемії коронавірусу.

Крім того, політик закликав представників влади на Буковині об’єднатися і не розхитувати під час пандемії політичну ситуацію.

“Ми бачимо, що зводять людей на мітинги, аби розхитати політичну ситуацію в місті. Цього не можна робити. Тому я ще раз звертаюся до всіх з проханням об’єднатися, адже лише спільними зусиллями ми поборемо епідемію. А по-друге, будемо знаходити вихід із тяжкої економічної ситуації. Досить цих кланових ігор!”, – заявив Максим Бурбак.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua