Максим Ванат: Запоріжжя може стати стартовим майданчиком для втілення передових сучасних технологій у сфері екології (фото)
середа, 30 травня 2018, 13:04

Екологічну ситуацію на Запоріжжі можна покращити та зробити область стартовим майданчиком для втілення в життя передових сучасних технологій.

Про це заявив керівник Запорізької обласної партійної організації "Народного фронту" Максим Ванат на відкритті спеціалізованого міжнародного екологічного форуму "ЕкоФорум – 2018", повідомили в прес-службі.

За інформацією прес-служби, у роботі екологічного форуму, який проходить у виставковому центрі "Козак-Палац" у Запоріжжі, взяв участь і народний депутат фракції "Народний фронт" Олександр Романовський.

"Екологічну ситуацію на Запоріжжі можна покращити та зробити область стартовим майданчиком для втілення в життя передових сучасних технологій. Тоді наш край стане прикладом відповідального відношення до екології та умов проживання людини", – заявив Максим Ванат.

Олександр Романовський наголосив, що обласний центр має чимале техногенне навантаження через промисловий майданчик. "І це говорить про важливість відповідальності кожного підприємства за стан екології в Запоріжжі. Нині з бюджетів усіх рівнів витрачається чимала сума коштів на природоохоронні заходи, постійно проводиться екомоніторинг", – повідомив депутат.

"Окремо хочу наголосити, що екологія – це не тільки промислові викиди, а й збереження екосистеми нашого краю та багато інших складних питань. І сьогодні всім нам необхідне нове ставлення до екології, яке охопить культуру поведінки, виховання дітей та просто об’єднання зусиль задля майбутнього Запоріжжя", – додав він.

Активними учасниками ековиставки стали великі промислові підприємства Запорізького регіону: "Запоріжсталь", "Дніпроспецсталь", "Мотор Січ", "Запоріжкокс", Запорізький титано-магнієвий комбінат, "Укрграфіт", комунальні підприємства, середній та малий бізнес, що працюють у сфері зеленої енергетики, раціонального збору відходів, виробництва екологічно чистих продуктів, вищі навчальні заклади, науково-дослідні інститути. Серед учасників також – зарубіжні компанії та експерти.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua