Мешканці Близнюків висловлюють подяку Ірині Єфремовій за вирішення питання безпечного переходу через залізничні колії
п’ятниця, 19 січня 2018, 14:51

Мешканці селища Близнюки (Харківщина) висловлюють подяку народному депутату фракції «Народний фронт» Ірині Єфремовій за вирішення питання безпечного переходу через залізничні колії.

Як повідомили у прес-службі обласної партійної організації, у грудні місцеві мешканці зверталися до парламентарія з приводу того, що пішохідна доріжка, якою постійно користуються люди, останнім часом заставлена вантажними потягами. Це було надзвичайно актуальною проблемою, адже селище знаходиться по обидві боки від залізничних колій. Тобто діти, аби потрапити до школи або дитячого садочка, або ж пенсіонери, яким необхідно відвідати лікаря, мали пролазити під вагонами.

У свою чергу, Ірина Єфремова звернулася до керівників відповідних підрозділів «Укрзалізниці» з вимогою забезпечити безпечний перехід для місцевих мешканців.

Як повідомила голова Близнюківського «Народного фронту» Ніна Клименко, за декілька днів до Нового року ситуація кардинально змінилась – вантажні поїзди перестали перегороджувати переходи. За її словами, люди дуже вдячні Ірині Єфремовій за те, що вони нарешті не змушені демонструвати гімнастичну вправність, аби перейти залізничні колії, а можуть безпечно пересуватися селищем.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua