Микола Мартиненко: "Грузинська група" під керівництвом Саакашвілі намагається заробити політичний рейтинг, фабрикуючи справу проти мене (відео)
п’ятниця, 12 травня 2017, 10:53

"Грузинська група" під керівництвом Міхеїла Саакашвілі та першого заступника директора Національного антикорупційного бюро Гізо Углави намагається заробити собі політичний рейтинг, фабрикуючи справу проти Мартиненка.

Про це заявив сам Микола Мартиненко у п'ятницю перед початком судового засідання в Апеляційному суді м. Києва, де буде розглядатися апеляція НАБУ та САП про обрання щодо нього запобіжного заходу.

"Намір НАБУ посадити мене у СІЗО - це парадигма, в якій працює НАБУ: взяти людину ні за що, посадити в камеру і на цьому піаритися. Це політичний проект під керівництвом грузинської групи. Керує НАБУ, фактично, Углава - найближчий друг Саакашвілі, а політичним проектом займається Саакашвілі. Ситника не існує....", - заявив він.

За його словами, сьогоднішня акція під стінами Апеляційного суду м. Києва "проплачена прихильниками, які на базі Національного антикорупційного бюро будуть будувати свій політичний проект, а саме - грузинська група".

"Їм написали сценарій, заплатили гроші і вони його виконують", - додав Микола Мартиненко.

Крім того, політик зауважив, що попри заяви НАБУ та САП про те, що він нібито має намір втекти, наголосив, що нікуди не втік і вчасно з'явився до суду.

"Я перед вами, нікуди не тікаю і нікуди не збираюсь. Я для себе ще вирішив у 2015 році, склавши депутатський мандат для того, щоб по мені провели правильне чесне розслідування, а не займалися політичними фальсифікаціями, які зараз робить НАБУ", - наголосив Мартиненко.

Разом з тим, коментуючи прогнози щодо сьогоднішнього засідання, Микола Мартиненко вкотре наголосив, що він "впевнений у своїй правоті".

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua