Микола Мартиненко: Справа проти мене сфальсифікована, на допит викликали лише раз (відео)
п’ятниця, 12 травня 2017, 13:27

Переслідування Миколи Мартиненка з боку НАБУ та САП є продовженням брудної інформаційної кампанії, розгорнутої проти нього ще у 2015 році.

Про це заявив сам Мартиненко в Апеляційному суді Києва.

"В 2015 році я склав депутатські повноваження після того, як проти мене почалась брудна замовна кампанія в ЗМІ", - сказав він.

Мартиненко наголосив, що склав мандат, щоб надати слідству можливість провести об'єктивне розслідування.

"Я знав, що слідство вестимуть НАБУ і САП. Я голосував за створення цих структур і сподівався, що вони насправді боротимуться з корупцією в державі. Але, на превеликий жаль, після певного часу, певною групою почалося переслідування мене шляхом порушення ряду безпідставних кримінальних справ, і одна з них – та, яку ми зараз розглядаємо", - сказав він.

За словами Мартиненка, підтвердженням того, що справа проти нього є переслідуванням, свідчить той факт, що протягом півтора року його лише одного разу викликали на допит.

Він наголосив, що ще 24 квітня згідно з рішенням Солом’янського суду здав усі свої паспорти, тому говорити про нібито можливість втечі недоречно.

"Я виконую все, що виписане в рішенні Солом’янського суду", - підкреслив Мартиненко.

"Готовий до співпраці зі слідством – як півтора роки тому, так і зараз. І всі ці розмови про зміни запобіжного заходу – це, вибачте, дурниці", - додав він.

За словами Миколи Мартиненка, ця ситуація виникла тому, що НАБУ, в якому працюють "грузинські друзі", діє в наступній парадигмі: безпідставний арешт, приниження людини, політичний піар, "а потім прокурори і суди – винні". "А доказів у справі немає", - зазначив Мартиненко.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua