На Буковині відкрили центральний водогін, збудований за сприяння Максима Бурбака (фото)
вівторок, 29 травня 2018, 15:23

На Заставнівщині, у Хрещатику, урочисто відкрили центральний водогін, збудований за сприяння керівника парламентської фракції "Народний фронт" Максима Бурбака.

Про це повідомили в прес-службі Чернівецької обласної партійної організації.

"Сьогодні в Хрещатику свято. Урочисто відкрили новозбудований центральний водогін!", – написав на своїй сторінці у Facebook Максим Бурбак.

"Вперше, за 27 років незалежності, завдячуючи наполегливості сільського голови Косоловської Марії та за підтримки коаліційного Уряду відсьогодні у кожній домівці є вода. Нема потреби носити її відрами з джерела або возити кіньми", – зазначив він.

На думку народного депутата, це – яскравий приклад синергії зусиль громади та влади. "Попри численні зойки зрадофілів крок за кроком розбудовуємо інфраструктуру Чернівецької області", – зауважив Максим Бурбак.

Село Хрещатик  Заставнівського району розташоване на  крутих схилах Дністра. Через відсутність підґрунтових вод  у селі немає жодної криниці. Зношеність  труб старого водопроводу, постійні аварії  в системі суттєво ускладнювали забезпечення  мешканців села якісним  водопостачанням. Торік, у серпні, за сприяння Максим Бурбака було виділене додаткове державне фінансування на будівництво  водогону  у селі.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua