На Черкащині громадяни активно вступають до лав «Народного фронту»
п’ятниця, 26 січня 2018, 13:39

Активісти Черкаського «Народного фронту» залучають нових прихильників партії завдяки відкритому діалогу та безпосередній участі у вирішенні регіональних проблем з боку голови Черкаського територіального осередку партії, народного депутата фракції «Народний фронт» Максима Полякова.

«Завдяки налагодженій співпраці з Агенцією регіонального розвитку на Черкащині вже було попереджено незаконну приватизацію єдиного в області ДП «Іркліївський розплідник рослиноїдних риб».

Щоденно через районні партійні осередки до мене надходять десятки звернень щодо незаконної приватизації підприємств, незаконного захоплення земель, прохання посприяти виділенню коштів з Державного бюджету на реконструкцію доріг, медичних та освітніх закладів, об’єктів туристичної інфраструктури… Задоволений тим, що люди вірять у владу, в нашу політичну силу і намагаються вирішити проблеми свого району: чи то маленьке село, чи то місто. Там, де знають наші приймальні, а це, в першу чергу, заслужена робота районних керівників партійних осередків, туди завжди звертаються!», – наголосив Максим Поляков.

«Спілкуюсь із громадянами, які не просто прагнуть якісних змін, а готові самі докласти максимальних зусиль для того, аби такі зміни втілити в життя. Сподіваюсь, що наша команда – це колектив, де кожен готовий працювати для людей, для рідної землі. Переконалась, що завдяки спільним зусиллям та налагодженій співпраці можна вирішити багато проблем та питань», – зауважила керівник Маньківського районного партійного осередку Тетяна Грабова.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua