На Донеччині «Народний фронт» узяв участь у святкуванні Дня Європи (фоторепортаж)
понеділок, 21 травня 2018, 12:54

У прифронтовому Покровську на святкуванні Дня Європи зібрались 28 делегацій міст та районів Донеччини, серед яких – представники політичної партії «Народний фронт».

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації.

За інформацією прес-служби, представники НФ, мешканці регіону і керівництво області разом зі своїми європейськими колегами пройшлися по центру міста святковою ходою «Фестиваль».

«Вся площа була в наметах країн ЄС, де гостей свята чекали презентації з національними стравами та сувенірами європейських країн. «Українські Донецькі куркулі» влаштували виставку-ярмарок, працювали майстер-класи з виготовлення пам’ятних сувенірів, заняття з боді-арту, мім-шоу і євроквест, музичний супровід у виконанні молодіжних діджеїв», – йдеться у повідомленні.

На урочистому заході Дня Європи в Покровську був встановлений рекорд України. На замовлення кращі кондитери компанії Lauffer Group виготовили для жителів і гостей міста величезний австрійський шоколадний торт «Захер». Його довжина – 3 метри, ширина – 62,5 сантиметра, висота – 9,5 сантиметра, вага – понад 100 кілограмів.

Феєричним завершенням святкування Дня Європи став щедрий музичний подарунок – концерт легендарного українського гурту «Воплі Відоплясова» і його соліста Олега Скрипки.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua