На Донеччині відбувся всеукраїнський день добрих справ – Щедрий Вівторок
вівторок, 27 листопада 2018, 15:33

У всеукраїнський день добрих справ – Щедрий Вівторок – представники Ясинуватської та Авдіївської партійних організацій "Народного фронту" зробили свій внесок у добрі справи у вигляді матеріальної допомоги.

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації.

Всі зібрані кошти підуть на утеплення та укріплення позицій ЗСУ поблизу м. Авдіївка, лікування безпритульних тварин та на допомогу і лікування окремих громадян.

В Авдіївці в рамках всесвітнього благодійного руху #GivingTuesday відбувся благодійний ярмарок, в якому взяли участь школи та бібліотеки, підприємства, громадські організації, а також мешканці міста. Вони вклали в свої вироби талант, фантазію і безмежну доброту. На десятках локацій авдіївці та гості міста могли придбати солодощі та каву, сувеніри та креативні побутові дрібнички, іграшки та посуд, картини, одяг і багато іншого. В добрих справах нема жодних обмежень, тож кожен підготував те, що вважав за потрібне.

"Щедрий Вівторок об’єднує людей навколо добрих справ та доводить, що разом ми зможемо змінити своє життя, життя своїх міст та нашої України", – зазначила Ганна Моненко, керівник Ясинуватської партійної організації.

Після ярмарку одразу ж розпочався благодійний концерт, повний емоцій та натхнення. В концерті прийняли участь як культурні та освітні заклади міста, так і молоді таланти, які вперше у житті вийшли на сцену.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua