На Харківщині активісти «Народного фронту» привітали 46-й батальйон з днем створення
середа, 21 лютого 2018, 12:36

Активісти «Народного фронту» Лозівського Харківської області привітали 46-й Окремий батальйон спеціального призначення ЗСУ «Донбас-Україна» з третьою річницею створення, повідомили в прес-службі обласної партійної організації в середу, 21 лютого.

«Три роки тому цей батальйон створили добровольці «Донбасу», які забажали перейти до Збройних сил України. За ці роки військові служили і на Донеччині, і на Луганщині. Як зауважив генерал армії України Степан Полторак, батальйон «Донбас-Україна» завжди виконував свої задачі на «відмінно», – зазначили в Лозівському «Народному фронті».

Святкування проходило у прифронтовому місті Бахмут. Військовим влаштували концерт з виступами місцевих артистів та урочистим нагородженням за службу. Після концерту голова Лозівського міського «Народного фронту» Анна Красноперова передала привітання та подарунки з Лозівщини: від дітей міста презентувала підписані прапори, а від малечі Лозівського району – «валентинки».

«Бійці дякують малечі за привітання та турботу. Передають усім привіт і просять чекати на них та обіцяють повернутися з перемогою. Дякуємо Василю Гетьману за запрошення! Дуже приємно побачити друзів та особисто привітати з визначною датою!», – наголосила Анна Красноперова.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua