На Харківщині громада Хорошевого висловила подяку Ірині Єфремовій та Ігорю Котвіцькому
вівторок, 8 серпня 2017, 16:51

На Харківщині мешканці селища Хорошеве Харківського району висловили подяку депутатам Верховної Ради фракції «Народний фронт» Ірині Єфремовій та Ігорю Котвіцькому за допомогу у виділенні селищу 2 млн грн на капітальний ремонт місцевого Будинку культури.

Про це повідомили в прес-службі Харківської обласної партійної організації.

«Ваша діяльність допомагає розвивати молодь нашого селища і виховувати на гарних українських традиціях молоде покоління, розвивати культурно-мистецьку діяльність закладу», - йдеться в тексті подяки.

Як розповіла голова Харківської районної організації партії «Народний фронт» Ольга Хвостова, за ці кошти буде відремонтовано фасад будівлі та виконано роботи з благоустрою території. Адже протягом не одного десятиліття кошти на ці цілі не виділялися - ззовні заклад має дуже непривабливий вигляд, асфальт навколо будівлі розбитий.

За словами Ольги Хвостової, жителі Хорошево дуже радіють, що у них буде оновлений Будинок культури, і вже планують, які заходи можна буде в ньому проводити та організовувати дитячі гуртки.

Як повідомлялося раніше, завдяки наполегливій та послідовній роботі Ігоря Котвіцького та Ірини Єфремової Кабінет Міністрів виділив Харківщині додаткові кошти на соціально-економічний розвиток. Зокрема, мова йде про Лозівський (3,5 млн грн) та Харківський (близько 2 млн грн) райони області. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua