На хвилях історичних подій народжуються справжні правоохоронні структури, – Ірина Єфремова (відео)
понеділок, 27 листопада 2017, 14:28

Народний депутат фракції «Народний фронт», Голова Наглядової ради Харківського Національного університету внутрішніх справ, член колегії МВС Ірина Єфремова взяла участь у відкритті науково-практичної конференції, присвяченої 100-річчю з дня початку підготовки охоронців правопорядку в Харкові, яка відбулася Харківському національному університеті внутрішніх справ.

Як повідомили в прес-службі Харківської обласної партійної організації «Народного фронту», перед початком роботи конференції Ірина Єфремова та ректор вищого навчального закладу, генерал поліції 3-ого рангу Валерій Сокуренко відкрили на фасаді будівлі меморіальну дошку, присвячену цій даті.

Народний депутат передала учасникам заходу вітання від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та вручила почесні відзнаки МВС.

У своєму виступі Ірина Єфремова згадала про перших представників Державної варти у Харкові – саме так називалися правоохоронці в Українській народній республіці.

«Ми не знаємо, як склалася доля тих молодих людей, які опинилися у вирі буремних часів. Але ми сміливо можемо стверджувати, що Українська революція, частиною якої вони були, стала рушійною силою, що заклала основи формування національної правоохоронної системи», - наголосила народний депутат.

Вона відзначила, що сучасна європейська поліція почала будуватися саме після Майдану.

«Саме на хвилях історичних подій народжуються сильні структури, які повинні охороняти державність. Я вважаю, що з тим розвитком, з тими країнами, які зараз допомагають становленню нашої поліції – це і Франція, і Америка, і Німеччина – наша правоохоронна система буде гідно виглядати на європейських теренах», – заявила член колегії МВС.

«Наш пріоритет, щоб очі наших курсантів, студентів горіли, горіли любов`ю до нашої Батьківщини, українського народу, щоб вони були готові захищати і цілісність, і суверенітет України. А ми створюємо всі належні умови для навчання. Якщо завтра скажуть, аби ми проходили акредитацію за мірками Європейського союзу, повірте – ми це зробимо», – наголосив ректор.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua