На Київщині активісти "Народного фронту" вшанували пам’ять жертв Голодомору
субота, 24 листопада 2018, 14:16

Представники "Народного фронту" Київщини взяли участь у заходах із вшануванні пам’яті жертв Голодомору, що відбулися в місті Біла Церква біля пам’ятного знаку жертвам трагедії.

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації. 

Мешканці та гості міста віддали шану мільйонам українців, які стали жертвами злочинних дій комуністичної влади, та  вшанували їхню пам’ять хвилиною мовчання.

Звертаючись до присутніх, народний депутат фракції "Народний фронт" Хвича Мепарішвілі  підкреслив, що пам’ятати про трагічні сторінки з історії українського народу – наш обов’язок перед нинішніми та прийдешніми поколіннями. 

"85 років минуло з часів найтрагічнішої сторінки в історії України. Однак роки не в змозі залікувати страшний біль, коли на родючих українських чорноземах, без війни чи стихійного лиха, гинули мільйони наших земляків. Вимирали цілими родинами - голодна смерть забирала і старих, і малих. Штучно організованим голодомором, який нині багато країн світу визнали як геноцид українського народу, комуністична влада прагнула зламати вільнолюбний дух українців. Тож ми не вправі забувати цей страшний злочин проти нашого народу. Пам’ятати про мільйони  невинних жертв Голодомору – наш святий обов’язок", – наголосив представник "Народного фронту".

Учасники заходу поклали квіти та колоски пшениці до пам’ятного знаку жертвам Голодомору. На знак скорботи  присутні запалили свічки та лампадки, а представники церков відслужили молебень за невинно загиблими внаслідок геноциду українського народу.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua