На Полтавщині відбувся турнір з козацького двобою у пам'ять загиблих учасників АТО
вівторок, 30 січня 2018, 15:52

У Лубнах Полтавської області вже втретє відбувся відкритий турнір з козацького двобою серед юнаків і дівчат "Пам'яті загиблого учасника АТО Анатолія Безроди та лубенців, загиблих в зоні АТО".

Змагання проводились з метою вшанування пам’яті загиблих воїнів, залучення широких верств населення до регулярних занять фізичною культурою та спортом, популяризації змішаних єдиноборств (ММА) і козацького двобою, підвищення спортивної майстерності юнаків і дівчат.

Юних бійців привітав голова Лубенської районної організації партії "Народний фронт" Віктор Петренко.

У турнірі взяли участь юні спортсмени з Полтавської, Черкаської, Сумської і Чернігівської областей – всього близько 150 учасників.

На урочистому відкритті змагань присутніх також привітали настоятель храму Всіх Святих Української православної церкви Київського патріархату у м. Лубни отець Георгій, учасник АТО Дмитро Сацький і головний суддя турніру, очільник "Бійцівського клубу "Січ" м. Лубни Василь Галич.

Виступаючі зазначили, що вшанування пам’яті людей, які віддали своє життя за нашу державу – наш святий обов’язок.  "Наші земляки-лубенці були справжніми патріотами, які боролися за суверенітет і цілісність України і віддали свої життя за мир та спокій на рідній землі. Це Владислав Бєлорус, Анатолій Безрода, Роман Крутько, Владислав Кучеренко, Роман Нечипоренко, Роман Омельченко, Віктор Дмитренко, Олександр Вознюк, Олександр Тюменцев", - зазначає прес-служба обласної партійної організації.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять лубенських героїв.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua