На Прикарпатті «Народний фронт» сприяє облаштуванню закладів освіти
четвер, 26 жовтня 2017, 09:32

Народні депутати фракції «Народний фронт» посприяли виділенню з бюджету субвенцій на проведення ремонтів у шкільних та дошкільних закладах Івано-Франківської області загальною сумою понад 9 млн грн.

Голова обласної партійної організації «Народного фронту», народний депутат Володимир Шкварилюк посприяв виділенню 1 млн грн субвенції на заміну вікон у Тлумацькій загальноосвітній школі. Як повідомили у прес-службі обласної партійної організації, масштабні ремонтні роботи в закладі розпочато вперше за 40 років.

Народний депутат фракції «Народний фронт» Анатолій Дирів пролобіював фінансування капітального ремонту дошкільного навчального закладу «Світанок» в смт Брошнів-Осада Рожнятівського району Івано-Франківської області – з державного бюджету було виділено та профінансовано 8060,6 тис. грн на проведення ремонту дитсадка.

Як зазначили у прес-службі, відкриття такого дитячого навчального закладу сьогодні дає змогу збільшити рівень охоплення дошкільною освітою дітей селища Брошнів-Осада та прилеглих: понад 75 дітей матимуть можливість відвідувати заклад, в якому функціонує басейн та сучасні спортивні майданчики (проектна потужність дошкільного навчального закладу – 160 дітей).

«Команда «Народного фронту» Івано-Франківщини створює всеохоплюючі  можливості для гармонійного розвитку дітей різного віку, починаючи від допомоги громадам в облаштуванні дошкільних навчальних закладів до впровадження заходів освітньої реформи по всій території України враховуючи й географічно-територіальні особливості Карпатського регіону», – зазначили в прес-службі Івано-Франківської обласної парторганізації.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua