На Різдвяні свята Старобогородчанська лікарня на Прикарпатті отримала новий автомобіль невідкладної допомоги
середа, 11 січня 2017, 21:02

У Старобогородчанській об'єднаній територіальній громаді 11 січня відбулося освячення автомобіля невідкладної медичної допомоги, придбаного за кошти, виділені Державним фондом регіонального розвитку у співфінансуванні з місцевою громадою.

Про це повідомили в прес-службі Івано-Франківської обласної партійної організації «Народного фронту».

За словами народного депутата фракції «Народний фронт» у Верховній Раді, члена парламентського Комітету з питань податкової та митної політики Юрія Бабія, який брав участь у цьому без перебільшення святі для мешканців громади. Така подія є результатом злагодженої діяльності місцевих посадовців та народних депутатів України – представників Прикарпаття, які реально вболівають за розвиток області, а не практикують дешевий популізм, забуваючи про передвиборчі обіцянки.

Цей проект був відібраний серед поданих на конкурс понад 160 проектів. З Державного фонду регіонального розвитку для його реалізації були виділені кошти у сумі 1 мільйон 470 тис. грн.

Реалізовано важливий соціальний проект, який сприятиме якості надання медичної допомоги місцевим жителям та слугуватиме не тільки прикладом використання можливостей для розвитку територіальних громад, але й послідовності та одностайності в подальшій співпраці органів місцевої влади зі своїми представниками у вищих ешелонах влади на благо свого регіону загалом, зазначили в прес-службі обласної партійної організації «Народного фронту».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua