На Запоріжжі «Народний фронт» візьме участь у виборах до ОТГ
четвер, 19 жовтня 2017, 11:16

У Запорізькій області «Народний фронт» активно готується до участі у виборах до територіальних громад, які заплановані на 29 жовтня.

Про це повідомили в прес-службі Запорізької обласної партійної організації.

«Для нас дуже важливо стати невід’ємною часткою місцевого самоврядування і мати можливість впливати на процеси життєдіяльності громад, на прийняття важливих рішень на містах. Це дуже важливі моменти, якими сьогодні активно займається наш регіональний партійний осередок», – зазначив голова Запорізької обласної партійної організації «Народного фронту» Максим Ванат.

Перші вибори відбудуться у Підгірнянській сільській громаді Василівського району, Новоуспенівській та Чкаловській сільських громадах Веселівського району, у Петро-Михайлівській сільській громаді Вільнянського району, у Воздвижівській сільській громаді Гуляйпільського району, у Плодородненській сільській громаді Михайлівського району, у Приазовській селищній громаді Приазовського району, у Кирилівській та Якимівській селищних громадах Якимівського району, а також у Новобогданівській сільській громаді, до складу якої входять населені пункти Мелітопольського та Михайлівського районів.

Також «Народний фронт» візьме участь у виборах до двох об’єднаних територіальних громад у Малоолексіївській Приморського району та у Благовіщенській об’єднаній територіальній громаді Кам’янсько-Дніпровського району, які відбудуться 24 грудня.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua