Національна поліція України повинна відповідати кращим світовим стандартам, – Юрій Бабій
п’ятниця, 12 жовтня 2018, 15:18

Народний депутат фракції "Народний фронт" Юрій Бабій взяв участь в урочистостях з нагоди складання курсантами 1-го курсу Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ Присяги поліцейського.

"Надзвичайно тішить, що в сьогоднішніх курсантів-першокурсників, молодих хлопців і дівчат, палають очі і серця жагою змін! І я щиро вірю, що разом, пліч-о-пліч, ми зможемо змінити країну на краще, успішно завершивши реформу правоохоронних органів, життя якій дали Арсеній Яценюк та Арсен Аваков. Щоденна діяльність Національної поліції України мусить носити виключно соціально-сервісний характер і відповідати кращим світовим стандартам галузі", – зазначив у своєму виступі Юрій Бабій, повідомили у прес-службі депутата.

"Це наша одна із найперших і найдієвіших реформ. І ми продовжуємо її удосконалювати, приймаючи нові законодавчі акти, які покликані допомогти правоохоронцям служити і захищати. Врешті, основним на даному етапі є підготовка поліцейських якісно нового ґатунку, діяльність яких буде спрямована, в першу чергу, на превентивну роботу. І саме до цього скеровує своїх вихованців професорсько-викладацький склад академії", – додав народний депутат.

Завершились урочистості з нагоди прийняття присяги святковим маршем молодого поповнення майбутніх правоохоронців та покладанням квітів до пам'ятника загиблим працівникам органів внутрішніх справ.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua