"Народний фронт" Донеччини відзначив четверту річницю з дня визволення Авдіївки від російських бойовиків
вівторок, 31 липня 2018, 11:56

Авдіївська та Ясинуватська партійні організації "Народного фронту" взяли участь в урочистому заході з нагоди четвертої річниці визволення Авдіївки від російсько-терористичних угрупувань.

Про це повідомили в прес-службі Донецької обласної партійної організації.

У визволенні міста в липні 2014 року брали участь: 93 бригада, Правий сектор,  добровольчі батальйони "Дніпро-1", "Донбас", "Шахтар", "Кривбас", "Карпатська січ".

"Завдяки їхній мужності та незламності духу, чотири роки тому банди озброєних злочинців були вибиті з міста, і над ним замайорів український синьо-жовтий прапор",-  зазначили в прес-службі.

"Дякуємо нашим воїнам, які на передовій захищають незалежність України від бойовиків та російських найманців. Ми завжди будемо пам’ятати всіх, хто віддав свої життя під час визволення Авдіївки", - підкреслив голова Авдіївської партійної організації "Народного фронту" Олексій Холостенко.

Після офіційної частини, мешканці міста разом з військовослужбовцями, ходою пройшли по центральних вулицях міста, поклали квіти до символічного пам’ятника загиблим авдіївцям. Біля меморіалу вшанували пам’ять тих, хто поклав своє життя за  вільну та незалежну українську землю.

 

 

 

 

 

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua