«Народний фронт» Харківщини відзначив День добровольця (фото)
четвер, 15 березня 2018, 11:06

В Харкові, а також в районах та містах області пройшла низка заходів, присвячених Дню добровольця: активісти Харківської міської організації «Народного фронту» вчергове відвідали військовий шпиталь, в якому проходять лікування учасники Антитерористичної операції.

Як повідомили в прес-службі обласної партійної організації, партійці передали військовим, серед яких велика кількість добровольців,  солодощі, фрукти, миючі засоби, побутову хімію, а також побажання якнайскорішого одужання та щирої вдячності.

Куп'янська міська та Харківська районна організації провели відкриті уроки для учнів місцевого Куп'янського НВК №7 та школи у с.Липці.

Лозівські активісти ініціювали проведення круглого столу, а в партійному офісі Шевченківського району влаштували виставку, присвячену Дню добровольця.

Дергачівські активісти зустрілися зі складом Дергачівської мобільної прикордонної застави та вручили подарунок, який допоможе військовим у виконанні службових обов`язків.

У Балаклійському, Валківському, Дворічанському, Нововодолазькому районах «народнофронтівці» провели зустрічі з бійцям АТО.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua