«Народний фронт» на Прикарпатті отримав представництво у чотирьох радах об`єднаних територіальних громад
середа, 1 листопада 2017, 14:28

За результатами виборів до місцевих рад об’єднаних територіальних громад на Прикарпатті, що відбулися 29 жовтня, «Народний фронт» здобув 15 мандатів у 4-х місцевих радах.

Про це повідомили в прес-службі Івано-Франківської обласної партійної організації.

За інформацією прес-служби, кандидати від «Народного фронту» балотувалися до рад наступних об’єднаних територіальних громад:

Брошнів-Осадська селищна рада Рожнятівського району;

Дзвиняцька сільська рада Богородчанського району;

Ланчинська селищна рада Надвірнянського району;

Ямницька сільська рада Тисменицького району.

В результаті волевиявлення громадян представники партії «Народний фронт» були обрані до всіх чотирьох рад вищезазначених ОТГ. Загальна кількість депутатів від «Народного фронту» становить 15 осіб.

Найбільша кількість представників партії пройшло до Ланчинської селищної ради ОТГ Надвірнянського району – 6 осіб: Балабан Роман Михайлович, Забронська Ірина Василівна, Мельничук Василь Васильович, Данилюк Марія Ярославівна, Мельник Василь Юрійович та Петруняк Іван Михайлович.

Депутатами від «Народного фронту» Брошнів-Осадської селищної ради стали Данилович Петро Ігорович, Новицька Мар`яна Михайлівна, Дутка Петро Васильович та Дирів Неля Зіновіївна. До Брошнів-Осадської ОТГ ввійшли населені пункти двох районів: смт Брошів-Осада і с. Креховичі Рожнятівського району та с. Кадобна Калуського району.

Три кандидати у депутати від «Народного фронту» перемогли на виборах до Ямницької сільської ради ОТГ (Тисменицький район) – Попадинець Василь Іванович, Третяк Михайло Васильович та Вінтонів Олег Володимирович.

Два мандати отримали представники партії «Народний фронт» у Дзвиняцькій сільській раді Богородчанського району – Ошколуп Надія Петрівна та Курилюк Ігор Ярославович.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua