«Народний фронт» на Вінниччині допомагає в оформленні «теплих кредитів»
вівторок, 24 жовтня 2017, 16:32

На Вінниччині представники районних осередків «Народного фронту» допомагають людям взяти кредити на утеплення. За словами голови обласної партійної організації очільника обласного осередку Костянтина Кармалюка, ідея виникла після численних звернень громадян до офісів партії по допомогу.

«Люди, особливо в селах не мають вичерпної інформації про можливості пільгових кредитів на утеплення своїх осель. Відтак, власними зусиллями партійці розробили брошури, буклети та взялися допомагати юридично”, – говорить Костянтин Кармалюк.

Лише в Піщанському районі, за сприянням районного осередку «Народного фронту» «теплі кредити» від «Ощадбанку» отримали 60 громадян. 

Голова тамтешнього осередку Сергій Густенко  повідомив, що для деяких вдалося домогтися часткове погашення кредиту коштом районного бюджету.

«Досить часто до нас приходять ті, кому навіть «теплі кредити» не по кишені. Але, враховуючи сьогоднішні ціни на енергоносії, іншого виходу просто немає. Відтак, районна рада пішла назустріч нашій пропозиції та погодилася погасити п’ятьом мешканцям половину відсоткової ставки», – зазначив Сергій Густенко

Наразі «Народний фронт» Вінниччини планує провести цикл освітніх тренінгів для своїх представників у районах, аби надати більш детальну правову інформацію, яка дозволить консультувати людей з переважної більшості питань, які їх турбують.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua