"Народний фронт" наголошує на неприпустимості політизації діяльності Нацради з телебачення і радіомовлення, - заява
вівторок, 26 червня 2018, 19:21
Фракція «Народного фронту» підтримує позицію голови парламентського Комітету з питань свободи слова та інформаційної  політики Вікторії Сюмар щодо неухильного дотримання закону Національною радою з питань телебачення і радіомовлення при проведенні переліцензування мовників  у цифровій мережі.
 
Ми наголошуємо на неприпустимості політизації діяльності Національної ради. В умовах інформаційної війни проти країни зрив системної, у відповідності до закону, роботи незалежного регулятора може призвести до невиправних наслідків щодо стану свободи слова у країні.
 
Саме тому фракція «Народного фронту» розглядає заяву про відставку зі складу Нацради Ольги Герасимюк як небезпечний сигнал, який вимагає реагування, виявлення та усунення причин, що можуть дестабілізувати роботу незалежного органу.  
 
Водночас, усвідомлюючи, наскільки важливим і відповідальним є процес переліцензування мовників, у тому числі для інформаційної безпеки держави, «Народний фронт» закликає всі зацікавлені сторони утриматися від спроб використати ситуацію для політичного тиску на незалежний регулятор.
 
 
Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua