"Народний фронт" вимагає розслідувати факти втручання Росії у вибори в Україні (відео)
понеділок, 25 лютого 2019, 12:47

"Народний фронт" вимагає розслідувати факти втручання у вибори в Україні з боку Росії та громадян України, з нею пов’язаних.

Про це під час Погоджувальної ради наголосив керівник фракції Максим Бурбак.

"Нацполіція виявила, що Росія готує фальсифікацію виборів в Україні. Про це також повідомляє американська розвідка. Відповідна робота вже ведеться ворогом у Криму та на Донбасі", - наголосив Максим Бурбак.

"Народний фронт" вимагає створити Тимчасову слідчу комісію Верховної Ради щодо розслідування фактів втручання у вибори з боку Росії та громадян України з нею пов’язаних. Ця комісія, зокрема, має розслідувати джерела фінансування пропутінських ЗМІ. Йдеться про телеканали, які називаються українськими, але неприховано працюють на капітуляцію перед Росією", - підкреслив Максим Бурбак.

"Наполегливо закликаємо голів фракцій підтримати проект постанови про ТСК і нарешті надати своїх кандидатів до складу групи. Не блокуйте процес внесення постанови на розгляд Верховної Ради. Вимагаємо якнайшвидшого створення ТСК!", - наголосив Максим Бурбак.

Він також додав, що одним з таких телеканалів проти нього та "Народного фронту" було подано позови до суду.

"Телеканал NewsOne подав два позови проти мене, партії "Народний фронт" та колег із БПП. Оскаржує в суді те, що його назвали кремлівським пропагандистським телеканалом. NewsOne обливає брудом українських військових, заперечує факти збройної агресії проти України й формує в свідомості глядачів "картинки" за методичками держави-агресора. Ми доведемо в суді свою правоту", - сказав керівник фракції.

Максим Бурбак нагадав також, що торік парламент ухвалив постанову про запровадження санкцій проти кремлівських телеканалів в Україні.

"Тут рішення за Президентом, як головою РНБО", - підкреслив керівник фракції "Народний фронт".


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua