"Народний фронт" висловив співчуття у зв'язку з загибеллю Дмитра Тимчука: Для нас була велика честь працювати в одній команді
середа, 19 червня 2019, 14:18

З глибоким сумом і скорботою повідомляємо про трагічну втрату нашого друга, соратника і члена нашої команди Дмитра Тимчука.

Народний депутат Дмитро Тимчук — військовий журналіст і експерт, справжній боєць інформаційного фронту, чия праця у 2014 році під час висвітлення подій у Криму та на Донбасі просто неоціненна. 

Саме він та його "Інформаційний спротив" стали першими, хто почав протистояти російській пропаганді, а його сторінка у Facebook ставала головним джерелом новин з фронту.

Досвідчений військовий журналіст, який неодноразово висвітлював події в гарячих точках - Іраку, Лівані, Косово, - навесні 2014 взяв на себе величезну відповідальність і протидіяв з командою волонтерів потужній інформаційній пропаганді Кремля, поки українські державні структури лише розгортали свою роботу.  

Саме Дмитро Тимчук першим розповів з фактами про російські регулярні війська в Криму та Донбасі, про обсяги мародерства і особливості паспортизації ЛДНР по-російськи.

Фракція "Народний фронт" мала за велику честь працювати в одній команді з таким професіоналом, патріотом і непримиримим борцем із кремлівською "фабрикою брехні".

Висловлюємо співчуття рідним, близьким і всім, хто знав Дмитра. Тяжке горе. Разом з вами відчуваємо біль втрати світлої людини і патріота. 

Вічна пам'ять...

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua