«Народний фронт» виступає за збільшення грошового забезпечення військовослужбовців
вівторок, 1 серпня 2017, 15:38

Фракція «Народний фронт» заявляє про підтримку звернення Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова до Кабінету Міністрів України із пропозицією збільшити грошове забезпечення українських військових.

Про це йдеться у розповсюдженій сьогодні, 1 серпня, заяві політичної сили.

«Народний фронт» також закликає уряд розглянути підготовлені РНБО пропозиції  щодо формування оборонного бюджету, щоб вже найближчим часом українські захисники могли отримати збільшені зарплати.

«Це не лише питання якості життя родин наших солдат і офіцерів, це чіткий маркер того, наскільки потужно держава готова захищати себе, цінуючи кожного бійця, що взяв у руки зброю задля збереження країни», - сказано у заяві.

Водночас, у «Народному фронті»  висловили переконання, що підвищення рівня забезпечення військовослужбовців повинно відбуватися систематично і надалі. Захист України має стати престижною і високооплачуваною професією.  

«Політика пріоритетності національної оборони має бути продовжена. Її основи було закладено урядом Арсенія Яценюка. У тому числі й щодо зростання забезпечення військовослужбовців. Зокрема, завдяки рішенням Кабінету Міністрів Яценюка з початку російської збройної агресії зарплата військовим була піднята втричі. Крім того, у 2017 році  на вимогу  НФ доплати за бойові дії на передовій для солдата зросли до 6 тис. грн. Це було умовою «Народного фронту» при голосуванні за Держбюджет-2017 і позиція нашої фракції мала вирішальне значення», - сказано у заяві.

«Побудова сильної армії, здатної протистояти зовнішнім загрозам, готової протистояти і перемагати окупанта, захищати державну незалежність і мирне життя громадян, - це завдання, яке «Народний фронт»  вважає найважливішим для країни, змушеної жити в умовах війни та окупації окремих територій. Саме тому наша фракція наполягає на негайному розгляді пропозицій, переданих урядові Радою національної безпеки і оборони», - наголосили у «Народному фронті».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua