"Народний фронт" закликає припинити використовувати Антикорупційний суд та НАБУ з метою маніпуляцій довкола сумної репресивної спадщини Януковича
середа, 6 листопада 2019, 16:36

Партія "Народний фронт" вважає відкриття справи про так званий "хабар Скосара" таким, що не має жодної юридичної перспективи, а саму справу нікчемною з правової точки зору.

Нагадаємо, йдеться про справу, інспіровану в 2012 році з метою тиску та переслідування лідерів опозиції, зокрема, Арсенія Яценюка, - на той час лідера опозиційної партії "Батьківщина".

Обставини безглуздих і безпідставних звинувачень були очевидними ще сім років тому. Як відомо, народний депутат Скосар, ставши народним депутатом від "Батьківщини", вже через півроку за вказівкою Януковича став "тушкою", але відмовився скласти мандат, хоча присягав це зробити. Він зрадив своїх колег і своїх виборців та почав допомагати режиму розправитися з опозицією, зробивши брехливу заяву про хабар, який він начебто дав тодішнім лідерам "Батьківщини" за потрапляння у парламент.

Згодом Скосар відмовився від своїх слів, а справа була закрита.

Таким чином, жодної правової підстави для порушення кримінальної справи, жодного факту і доказу не було і не існувало від природи.

"Народний фронт" закликає припинити використовувати Антикорупційний суд та НАБУ з метою маніпуляцій довкола сумної репресивної спадщини Януковича.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua