"Народний фронт" закликає Уряд виділити кошти на державне оборонне замовлення
понеділок, 16 травня 2016, 18:53

Фракція "Народний фронт" звертається до Уряду з проханням терміново розробити та внести зміни до Державного бюджету на 2016 рік в частині фінансування державного оборонного замовлення та програми модернізацій військових озброєнь.

Відповідне рішення було ухвалено у понеділок під час засідання фракції.

"Станом на сьогодні державне оборонне замовлення фактично заблоковане. Таким чином українська армія не може забезпечити свої нагальні потреби у жорсткому протистоянні військовій агресії Російської Федерації", - наголошують у фракції.

У "Народному фронті" зазначають, що наразі Збройні Сили потребують 3,6 мільярда гривень або 0,5% від усього Державного бюджету на 2016 рік.

"Кабінет Міністрів має усі можливості для виділення цих коштів. Наполягаємо, щоб відповідні зміни уже в найближчу середу були проговорені та затверджені на засіданні Комітету з питань бюджету", - наголосили у фракції.

"Всі повинні чітко усвідомлювати, що війна на Донбасі продовжується, і ми не маємо жодного морального права забувати про захист країни та ховати голову в пісок, наче страуси", - йдеться у заяві.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua