"Народний фронт" запрошує школярів взяти участь у творчому конкурсі з нагоди 100-річчя Соборності
середа, 17 жовтня 2018, 13:45

Львівська і Харківська обласні партійні організації "Народного фронту" запрошують учнів старших класів взяти участь у творчому конкурсі, присвяченому 100-річчю від Дня Соборності України, який відзначатиметься 22 січня 2019 року.

"Хочеш бачити Україну об’єднаною і сильною? Стань для всіх українців прикладом!", – звертаються організатори до учнів 9-11 класів та пропонують написати листа своєму ровеснику з іншої області, аби той захотів познайомитися та зустрітися у столиці.

Школярі можуть описувати у своїх листах цікаві побутові історії, екскурси у минуле, архітектурні та атмосферні замальовки, факти з власного життя, досвіду своїх сусідів, родини, рідного міста і краю.

Роботи приймаються Львівською (konkurssobornist@gmail.com) та Харківською (sobornist_ua_nf@ukr.net) обласними організаціями партії до 15 грудня 2018 року (включно). Переможців, яких визначить журі у складі професорів, журналістів, істориків, організатори оголосять 25 грудня 2018 року.

На авторів найкращих робіт очікує подорож до Києва, екскурсія Верховною Радою України, зустрічі з відомими політиками та громадськими діячами; подарунки, безліч цікавих селфі і, власне, обмін листами та символічна зустріч із ровесниками з іншої області напередодні Дня Соборності.

"Не обмежуй себе, не проґав свій шанс – саме ти твориш сучасну історію України!", – звертаються організатори конкурсу.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua