Необхідно ухвалити закон, що дозволить знищувати терористів у будь-якій точці планети, – Ігор Лапін (відео)
середа, 10 квітня 2019, 11:48

Народний депутат фракції «Народний фронт» Ігор Лапін закликав колег долучитися до напрацювання закону, який дозволить знищувати терористів у будь-якій точці планети.

Про це він сказав під час виступу з парламентської трибуни у середу, 10 квітня.

Народний депутат повідомив, журналісти газети «New York Times» отримали розстрільні списки Головного розвідувального управління Російської Федерації на території України та інших держав.

«США взялися розслідувати зарубіжну активність Головного розвідувального управління ФСБ РФ. В Україні для протидії цій величезній машині інколи просто не вистачає законодавчого підґрунтя», – зауважив Лапін, підкресливши, що за смерті своїх рідних та за окуповану землю українці «мають давати відсіч на території будь-якої країни».

«Давайте пригадаємо про вбивство Аміни Окуєвої, Шаповала, нещодавній замах на одного з співробітників ГУ розвідки України, вбивство Шеремета, того самого Мамчура. Давайте згадаємо замах на вбивство нашого колеги Мосійчука, або, якщо хтось забув, замах на вбивство нашого колеги Антона Геращенка. За всім цим стоять спецслужби РФ», – нагадав народний депутат.

«Станом на сьогодні, СЗР та ГУ розвідки України мають достатньо можливостей для збору інформації щодо міжнародних терористів у формі та без форми ЗС РФ. Ми повинні підтримати наші сили спецоперацій в юридичній площині. Тому закликаю своїх колег долучитися до напрацювання законопроекту, який дозволить нам виконувати специфічні завданні на інших територіях із знищення міжнародних терористів у формі і без форми збройних сил Російської Федерації», – підсумував Ігор Лапін.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua