Олександр Романовський: ІnCoForum – гарний майданчик для налагодження зв’язків з іноземними фірмами для залучення інвестицій (фоторепортаж)
п’ятниця, 12 жовтня 2018, 11:59

Народний депутат фракції "Народний фронт" Олександр Романовський взяв участь у відкритті III Міжнародного форуму "ІnCoForum – 2018": "Кооперація територіальних громад", "Будівництво та енергозбереження", "Зроблено в Запоріжжі".

Захід має на меті допомогти громадам обрати вірний шлях розвитку, зміцнити економіку території, а бізнесу – знайти нові можливості та реалізовувати успішні проекти.

Про це повідомили в прес-службі Запорізької обласної партійної організації.

Як зазначив Олександр Романовський, проведення подібних міжнародних форумів стимулює розвиток промисловості у Запорізькому краї, показує великий промисловий і сільськогосподарський потенціал регіону.

Народний депутат подякував організаторам та всім учасникам форуму і висловили впевненість, що даний захід є гарним майданчиком для налагодження зв’язків з іноземними фірмами та державами для залучення інвестицій.

Основні учасники форуму – це, перш за все, представники територіальних громад, власники бізнесу, українські та зарубіжні інвестори, топ-менеджери, експерти, представники проектів міжнародної технічної допомоги, бізнес-асоціацій. Зокрема, активну участь у заході взяли бізнесмени з Голландії, США та Німеччини.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua