Олександр Турчинов: Доходи військових повинні підвищуватися в пріоритетному порядку
понеділок, 15 червня 2020, 11:39

Екс-секретар РНБО України Олександр Турчинов завжди просував стратегію покрокового наступу: щодня відвойовувати хоча б метр нашої землі.

Про це він заявив в ефірі програми “Рандеву” з Яніною Соколовою на “5-му каналі”.

За словами Турчинова, зараз треба відновити військовий потенціал та комплектацію військових частин: “Звільняються професіонали, досвідчені воїни, ті, хто з перших днів протистояв російській агресії. Причина цього – втрата моральної та матеріальної мотивації”.

Олександр Турчинов нагадав, що грошове забезпечення нашим військовим вже досить давно не підвищували. “На моє переконання, доходи військових повинні підвищуватися в пріоритетному порядку у порівнянні з доходами бюрократичного апарату, який і так ніколи про себе на забуває”, - сказав він.

Екс-секретар РНБО України наголосив, що чиновники не можуть мати вищі зарплати, ніж ті люди, які щодня, ризикуючи своїм життям, захищають нашу державу.

“Зарплати держслужбовців, топ-чиновників, суддів та правоохоронців повинні прив’язуватися до доходів військовослужбовців, тобто вимірюватися грошовим забезпеченням солдата на передовій. Тоді армія стане реальним пріоритетом для нашої держави”, - резюмував Турчинов.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua