Олександр Турчинов взяв участь у Національному молитовному сніданку у Вашингтоні
п’ятниця, 7 лютого 2020, 12:48

У Вашингтоні відбувся 68-й Національний молитовний сніданок, який відвідали делегати з 160 країн світу: керівники держав та урядів, парламентарі, бізнесмени, громадські діячі, лідери християнських конфесій та лідери громадської думки.

За словами координатора української делегації Павла Унгуряна, цьогоріч захід відвідали 3500 делегатів зі всього світу, «українська ж делегація на молитовному сніданку США була значно меншою, ніж у попередні роки». Зокрема, відвідав молитовний сніданок екс-Голова Верховної Ради України, координатор Всеукраїнського Собору, один з лідерів "Народного фронту" Олександр Турчинов.

Напередодні молитовного сніданку Олександр Турчинов провів серію зустрічей з американськими сенаторами та конгресменами, на яких обговорювались питання підтримки України в її боротьбі з російською агресією та просування нашої держави на шляху реформ. 

У своєму коментарі після молитовного сніданку Координатор Всеукраїнського Собору нагадав, що традиція молитовних сніданків, де збираються разом політики з різних політичних партій, державні і релігійні діячі «почалась у важкі часи Другої світової війни і продовжується по сьогоднішній день». 

«Ця традиція збиратися для спільної молитви є свідченням того, що крім політичних і корпоративних інтересів у людей є ще й вищі пріоритети, що базуються на вічному Євангеліє, і коли країна розвивається відповідно до них, вона може дійсно стати великою. Прикладом для цього є Сполучені Штати Америки», - наголосив Олександр Турчинов. 

За його словами, центральним виступом молитовного сніданку було звернення Президента США Дональда Трампа, який проголосив дуже важливі речі: «забезпечення релігійної свободи в США, права дітей на народження, повернення вивчення Біблії у школах, та інші ініціативи, які зал підтримував оплесками». 

«За такої позитивної прохристиянської програми є реальна перспектива перемоги Дональда Трампа на наступних президентських виборах», - відмітив Олександр Турчинов. 

Координатор Всеукраїнського Собору зазначив, що в Україні також, як і в США і багатьох країнах світу, щороку проходять молитовні сніданки, де збираються політики, державні, громадські та релігійні діячі «для звершення спільної молитви і визначення спільних духовних пріоритетів». 

«В Україні вже склалася певна традиція молитовних сніданків, і не лише на рівні Києва, вона охоплює майже всі регіони і обласні центри. Це додаткове свідчення того, що Україна є і буде християнською державою. Шлях, визначений Христом, є шляхом для справжньої перемоги і величі нашої держави», - резюмував Олександр Турчинов.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua