Онищенко очорнював Арсенія Яценюка через те, що лідер "Народного фронту" знищив корупційні схеми, - Тетяна Чорновол (відео)
вівторок, 6 грудня 2016, 17:33

Нардеп-втікач Олександр Онищенко платив за дискредитацію колишнього прем'єр-міністра Арсенія Яценюка та "Народного фронту" коштами, які мали бути сплачені ним до державного бюджету з ренти на газ, ПДВ та інших податків, які сумарно складають 3 мільярдів гривень.

Про це повідомила народний депутат фракції "Народний фронт" Тетяна Чорновол на брифінгу в НАБУ.

"Це саме ті $30 мільйонів, які пішли на дискредитацію Арсенія Яценюка та "Народного фронту", - сказала Чорновол.

Таким чином, за її словами, це була своєрідна помста Яценюку та його фракції в парламенті за закон про збільшення ренти на газ до 70%.

"Коли закон було проведено, Онищенко мав платити ці 70%, але він не платив, заборгував 3 мільярди гривень, аби спрямовувати ці кошти на політичну корупцію. Щоб відкатати цей закон назад, щоб зменшити ренту, щоб забезпечити собі кримінальну недоторканість. Саме тому відбулася ця дискредитація "Народного фронту" та Арсенія Яценюка", - підкреслила народний депутат.

Тетяна Чорновол також наголосила, що активним союзником Онищенка у цьому питанні була Юлія Тимошенко та її фракція "Батьківщина", яка особисто підписала законопроект, щоби рента для спільних підприємств становила 0%.

"Це можна подивитися на сайті Верховної Ради, де є відповідний законопроект, підписаний Юлією Тимошенко. Те саме стосувалося так званого "тарифного майдану", до якого були причетні Тимошенко і Каплін, який широко висвітлювався під окремим кутом зору, але насправді мав на меті легалізувати несплату податків Онищенком", - наголосила Чорновол.

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua