Партія «Народний фронт» вітає ініціативу щодо Меморандуму єдності українських сил, - заява
понеділок, 24 серпня 2020, 20:56

Партія «Народний фронт» вітає ініціативу щодо Меморандуму єдності українських сил та підтримує його положення.

Автори ініціативи - авторитетні громадські діячі, ветерани російсько-української війни, відомі дисиденти-борці за українську Незалежність, науковці, журналісти, правники, патріоти України, чия позиція не лише заслуговує на увагу, а вимагає чіткої реакції державницьких сил для формування опору діям і рішенням, спрямованим на руйнування волі і незалежності України.

Партія «Народний фронт», як політична сила, яка після Революції гідності на виборах у 2014 році отримала найвищу підтримку людей і взяла відповідальність за долю країни у критичний період російської агресії, твердо переконана, - будь-які згортання державотворчих процесів, капітулянтські плани, поступки агресору за рахунок України,  саботаж проєвропейського і євроатлантичного курсу України є злочинами проти народу, держави й історії.

Збереження і зміцнення Української держави – це відповідальність кожного патріота. Це відповідальність позапарламентських сил. І це помножена у сотні разів відповідальність політичних лідерів, які сьогодні представляють  демократичні сили у парламенті.

Саме тому «Народний фронт», усвідомлюючи свою відповідальність за проведені історичні реформи в Україні, підтримує Меморандум єдності проукраїнських сил та закликає патріотичні сили до консолідації.

Разом – переможемо! Слава Україні!

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua