Пенсійна реформа має враховувати інтереси нинішніх та майбутніх пенсіонерів, - Людмила Денісова (відео)
понеділок, 15 травня 2017, 13:24

Пенсійна реформа має бути детально обговорена парламентарями на базі комітету з питань соціальної політики та пенсійного забезпечення, аби Верховна Рада отримала повноцінний законопроект, що враховував би інтереси усіх пенсіонерів.

Про це заявила народний депутат фракції "Народний фронт", голова Комітету Верховної Ради з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Людмила Денісова під час Погоджувальної ради.

"Я зустрічалася особисто з Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом  на минулому тижні з цього питання. Він запевнив, що ці законопроекти, які готуються, це не законопроекти про задоволення вимог МВФ, а про покращення життя наших громадян - сьогоднішніх пенсіонерів і майбутніх. Він запевнив, що ми обговоримо цю пенсійну реформу ще до того, як вона буде внесена до ВР", - сказала Денісова.

"Коли вона буде внесена до Верховної Ради, я пропоную усім колегам - керівникам фракцій, усім народним депутатам - приєднатися до розгляду цього законопроекту, який буде у нас в комітеті", - сказала представник "Народного фронту".

"Ще хочу повідомити, що у нас 7 червня відбудуться парламентські слухання щодо пенсійної реформи - "Пріоритетність додержання статутних засад при реформуванні пенсійної системи". Прошу взяти активну участь в обговоренні цього питання", - додала вона.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua