Передача російських терористів не може суперечити законам України, - ЗАЯВА «НАРОДНОГО ФРОНТУ»
неділя, 29 грудня 2019, 10:30

«Народний фронт» поділяє обурення української громадськості з приводу відвертого правового свавілля, яке супроводжує звільнення з-під правосуддя російських вбивць.

Закликаємо керівництво держави не допустити фатальних помилок, які підірвуть політичну і суспільну стабільність в країні.

Визволення наших в’язнів - справа найвищого значення. Кремль свідомо зробив їх об’єктами торгу. Але його плани - значно ширші. Москва прагне підірвати правові основи нашої держави і спровокувати нові конфлікти.

Щоб не допустити цього, передача російських терористів не може суперечити нашим законам і за жодних обставин не може призвести до демонтажу всієї багатолітньої роботи задля покарання усіх російських вбивць - від тих, хто розстрілював героїв Майдану, до тих, хто чинив теракти і вбивав наших людей по всій країні.

Звільнення Цемаха, колишніх «беркутівців», а також багатьох інших злочинців - це планомірна тактика президента Путіна, щоб уникнути відповідальності за злочини проти нашого народу і людяності.

Примирення з ворогом за будь-яку ціну не принесе миру, а лише загострить його апетит. Поступки ворогу у площині суверенної внутрішньої політики, в енергетичній сфері чи в дотриманні цивілізованих правових принципів здатні завдати виняткової шкоди.

Але ані відкритий, ані прихований реванш в Україні не пройде. Проти нього об’єднаються і постануть всі національні сили.

Закликаємо керівництво держави не допустити фатальних помилок, які підірвуть політичну і суспільну стабільність в країні.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua