Переможці конкурсу «Одужуй скоріше, мій захисник!» відвідали з екскурсією Верховну Раду
п’ятниця, 21 жовтня 2016, 14:53

Старшокласники, які стали переможцями конкурсу «Одужуй скоріше, мій захисник!», в якості головного призу на запрошення народного депутата фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Ірини Єфремової відвідали з екскурсією український парламент.

Про це повідомили в прес-службі Харківської обласної партійної організації у п’ятницю, 21 жовтня.

По приїзду до Києва на дітей спочатку чекала оглядова екскурсія столицею – молодим людям, переважна більшість яких вперше була в столиці, показали знакові місця та розповіли історію, легенди, які пов’язані з цими пам’ятками. Учасники заходу прогулялися Андріївським узвозом, Софійською площею, Пейзажною алеєю, подивилися Михайлівський собор, який став прихистком для побитих «Беркутом» студентів на початку Революції Гідності.

Але найяскравіші враження у старшокласників залишилися від відвідування Верховної Ради – діти пройшли екскурсією по будівлі, зробили традиційні селфі на балконі парламенту, а також поспілкувалися з народним депутатом Іриною Єфремовою. Хлопці та дівчата завалили парламентарія запитаннями щодо організації роботи депутатів, цікавилися, що необхідно, аби бути обраним до найвищого законодавчого органу країни, як поєднати особисте життя з політичним та багато іншого. Завершилося відвідання Ради спільним фото на згадку про цей день перед будівлею парламенту.  

Конкурс «Одужуй скоріше, мій захисник!», який проходив під патронатом Ірини Єфремової, стартував у серпні – в День Незалежності і закінчився на День захисника України (14 жовтня) нагородженням переможців та передачею дитячих творчих робіт пораненим бійцям до харківського військового шпиталю.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua