Після втечі Януковича "Народний фронт" зміг відбудувати армію і успішно протистояти Росії, - Іван Савка (відео)
субота, 2 лютого 2019, 13:03

Команді "Народного фронту" після втечі екс-президента Віктора Януковича вдалося відновити Збройні Сили і успішно протистояти російській військовій агресії.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт", учасник АТО Іван Савка, виступаючи разом з членами партії - учасниками АТО на з'їзді НФ.

Учасники з'їзду вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих українських воїнів.

"Багато добровольців не повернулися додому, до своїх родин. Подвиг цих героїв завжди житиме у наших серцях", - наголосив він.

"Саме добровольчі батальйони, стримавши ворога на передовій, дали можливість команді "Народного фронту", яка після Майдану взяла на себе відповідальність за країну, зайнятися важливими питаннями, сконцентрувати ресурси країни для термінової відбудови армії", - сказав Іван Савка.

Він підкреслив, що після втечі Януковича Україна практично не мала ані Збройних Сил, ані належного фінансування армії, ані паливо-мастильних матеріалів.

"Країна була розграбована", - наголосив народний депутат.

"Народний фронт" виявився тією командою, яка змогла захистити країну на політичній лінії оборони, а добровольчі батальйони і кадрові військові у прямих боях з ворогом. Партія "Народний фронт" і військові були є і будуть єдиною командою на захисті нашої держави ", - резюмував він.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua