Півтори тисячі велосипедистів відкрили в Кропивницькому велосезон (фоторепортаж)
понеділок, 21 травня 2018, 15:26

У Кропивницькому за підтримки народного депутата фракції «Народний фронт» Олександра Горбунова 20 травня стартував велосезон.

Про це повідомили в прес-службі Кіровоградської обласної партійної організації.

Півтори тисячі велосипедистів зібралися на фортечних валах, аби дати старт першому у цьому році масовому заїзду. Цього разу до дорослих учасників приєдалося ще більше дітей, серед яких було багато дошкільнят.

«Мені дуже приємно, що кількість учасників кропивницького велопробігу невпинно зростає. Цьогоріч ми з командою «Народного фронту» вирішили змінити локацію нашого старту і для цього обрали фортечні вали. Хочемо, щоб кожен з нас, проїжджаючи повз Алею Слави полеглих учасників АТО, подумки згадав про наших Героїв і зрозумів, що саме завдяки їм ми сьогодні можемо насолоджуватись життям, збиратись разом, займатись спортом і примножувати кількість велоучасників», зазначив у вітальному слові Олександр Горбунов.

Відкриття велосезону в обласному центрі проводять уже дев’ятий рік поспіль. За словами президента велоклубу «Там-Де-Ми» Сергія Ларшина, сьогоднішнім велозабігом учасники хотіли вчергове наголосити на необхідності створення у місті велосипедної інфраструктури.

«Сьогодні ми побили рекорд, адже участь у кропивницькому велопробігу взяли участь майже півтори тисячі велосипедистів. У нас була довша дистанція ніж зазвичай, був змінений сам маршрут. На мою думку, цього разу ми підняли планку нашого велодня», повідомив він.

Велопробіг не лише об’єднує дедалі більше містян, а й розширює географію учасників. Дізнавшись із соціальних мереж про відкриття велосезону, випробувати свої сили до Кропивницького приїхали навіть учні зі Знам’янки, до якої понад 40 кілометрів.

«Ми проживаємо у Знам’янці, але коли дізналися про велозабіг, без вагань разом з друзями вирішили приєднатися. Ми давно цікавимось велоспортом. Сьогодні на Козачому острові дуже цікаві конкурси та панує чудова атмосфера»,  поділився своїми враженнями учень Віталій Токарчук.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua