Представниця «Народного фронту» привітала освітян Львівщини з Днем вчителя та новим законом «Про освіту»
п’ятниця, 29 вересня 2017, 18:00

У Золочеві Львівської області в Будинку культури імені Ігоря Білозіра відбулися урочистості з нагоди святкування Дня вчителя. Освітян привітали зі святом керівники району та голова Золочівської районної організації профспілки працівників освіти і науки України, член партії «Народний фронт» Людмила Бохна.

Як повідомили в прес-службі обласної партійної організації, голова районної профспілки освітян наголосила на важливій місії працівників освіти у житті та формуванні дітей. За її словами, вчителям потрібно продовжувати розвиватися, аби надихати своїх учнів.

«Ми кожного навчального року дякуємо вчителям за невтомний творчий пошук, компетентність, професіоналізм всіх, хто дбає про школу, а батькам, меценатам, спонсорам – за допомогу», - зазначила Людмила Бохна.

І прикметно, відмітила вона, що цього року День вчителя співпадає із часом, коли в Україні вступив у дію ухвалений напередодні Верховною Радою реформаторський закон «Про освіту»,

«Хай, справді, цей закон буде для нас великим і працює для нас та дітей. І хай всі майбутні законодавчі акти, які будуть прийматись, мотивують нас, а ми будемо просто працювати», - підсумувала Людмила Бохна.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua