Представник «Народного фронту» презентував програму «Етика-Політика-Економіка» факультету суспільних наук УКУ
вівторок, 12 вересня 2017, 11:42

Представники Львівської обласної партійної організації «Народного фронту» взяли участь в урочистостях з нагоди інавгурації програми «Етика-Політика-Економіка» на факультеті суспільних наук Українського Католицького Університету, яка відбулась у Львівській Духовній Семінарії Святого Духа.

Як повідомили в прес-службі Львівської обласної партійної організації, нова бакалаврська програма УКУ «Етика-Політика-Економіка», керівником якої є представник Львівського обласного осередку «Народний фронт», доктор філософії Юрій Підлісний – це комплексний курс, який дає студентам не тільки базові знання з політики та економіки, але й допомагає їм застосувати норми етики та доброчесності в економіці, бізнесі та політиці, які роблять молодого фахівця відповідальним громадянином.

Ця програма покликана сформувати лідерів нового типу, здатних змінювати себе і світ та працювати на благо суспільства. У прес-службі зазначили, що фундатори УКУ та жертводавці підтримують талановитих студентів, забезпечуючи їх стипендіями, які частково покривають навчання в університеті.

Керівник програми Юрій Підлісний звернувся до студентів із закликом вірити у свої сили та можливості, щоби змінювати нашу країну. «Якщо вам говоритимуть «Хто ви такі, щоб робити зміни в Україні?» - не слухайте», - закликав він.

«Коли я поїхав на навчання у Князівство Ліхтенштейн, то несподівано для себе потрапив у середовище з дуже високими вимогами: викладання велося англійською і німецькою, тоді як я був випускником французької мови і літератури. Певний час думав над тим, щоб залишити навчання, але мене мотивували приклади моїх друзів, які зуміли триматися у цьому новому і незвичному контексті, і я вирішив не здаватися, поставивши собі питання «Хто як не я?», - пригадав представник «Народного фронту».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua