Ірину Єфремову обрано головою Наглядової ради Харківського національного університету внутрішніх справ (відео)
середа, 30 серпня 2017, 10:36

Народного депутата фракції «Народний фронт», члена колегії МВС Ірину Єфремову обрано головою Наглядової ради Харківського національного університету внутрішніх справ (ХНУВС).

Про це повідомили в прес-службі Харківської обласної партійної організації.

За інформацією прес-служби, напередодні відбулося перше засідання оновленого складу ради. «Це не тільки почесне звання, а й дуже відповідальне. Адже мова йде про великий колектив викладачів і студентства. Ми повинні розуміти, що треба не лише давати поради, а й допомагати, передусім, у питаннях матеріально-технічної бази та в науковому процесі. Склад Наглядової ради, на моє переконання, дуже відповідальний і серйозний. Я думаю, всі ті проблеми і пропозиції, які є у керівництва університету, ми разом і з педагогічним колективом, і з батьківським колективом, і, насамперед, Наглядовою радою обов’язково вирішимо», - зазначила Ірина Єфремова.

«Розмова, яка відбулася на Наглядовій раді, є дуже конструктивною та діловою. Впевнений, її результатом буде підвищення якості навчання в університеті внутрішніх справ», - підсумував ректор ХНУВС Валерій Сокуренко.

Сьогодні Наглядова рада розглянула питання затвердження Концепції національно-патріотичного виховання в ХНУВС, створення академії поліції університету, відзначення 100-річчя з дня початку підготовки охоронців правопорядку в Харкові. Також було ухвалено річний план роботи Наглядової ради.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua