Представниками «Народного фронту» на Донеччині проведено круглий стіл щодо ухвалення закону, яким РФ визнається агресором
п’ятниця, 26 січня 2018, 13:06

У м. Покровськ Донецької області в офісі партійної організації «Народного фронту» пройшов круглий стіл, де обговорювались особливості  ухваленого закону про держполітику щодо окупованих територій.

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації.

Метою даного заходу було інформування суспільства про ціль та суть ухваленого закону й питань до документа, позицію партії «Народний фронт» із захисту національних інтересів України. Для цього активісти Покровської та Мирноградської партійних організацій запросили жителів Донеччини.

В ході проведення круглого столу присутні обговорювали, що ухвалення цього закону дало можливість визнати Росію країною-агресором, дискутували щодо повноважень Президента.

«Наша зустріч проходила в діалогово-дискусійній формі, що прийшлося до душі всім учасникам круглого столу. Присутні вирішили частіше збиратися в такому форматі, щоб займатися вирішенням різних питань, обговоренням досягнень політичної партії «Народний фронт», – зазначила активіст партійної організації Олена Яковішена.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua