Представники «Народного фронту» Донеччини відвідали парад вишиванки «Ми – українці!»
п’ятниця, 18 травня 2018, 13:34

На Донеччині Авдіївська та Ясинуватська партійні організації «Народного фронту» взяли участь в урочистих заходах, присвячених Дню вишиванки.

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації.

За інформацією прес-служби, в Авдіївці відбувся урочистий концерт «Авдіївка вишивана», який пройшов у виконанні учнівських колективів загальноосвітніх шкіл та дитячих садків біля пам’ятника Т. Шевченку.

«Вишиті сорочки, українські пісні і танці, звуки народних мелодій – усе це створило святкову атмосферу і нагадало українцям, наскільки безмежна й широка душа нашого народу, наскільки багатогранні його таланти і наскільки актуально й важливо нині повертатися до своїх першоджерел, черпати снагу у духовних і культурних надбаннях предків», – йдеться в повідомленні.

Також в рамках свята відбулася акція «Вдягни вишиванку» – працівники підприємств, установ та організацій, шкіл, садочків на роботу одягли вишиванки.

«Українська вишиванка – це національна святиня, символ благополуччя і любові в сім’ї, який символізує національну єдність нашого народу. Саме вишиванка несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь», – зазначив Олексій Холостенко, голова Авдіївської партійної організації «Народного фронту».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua