Представники “Народного фронту” напередодні Великодня взяли участь в акції з озеленення Маріїнського парку (фоторепортаж, відео)
п’ятниця, 6 квітня 2018, 13:30

Представники фракції “Народний фронт” напередодні Великодня взяли участь в акції з озеленення Маріїнського парку, висадивши перед будівлею Верховної Ради України кілька десятків ялинок.

Один з ініціаторів цієї акції, народний депутат Павло Унгурян зазначив, що було вирішено провести озеленення центрального парку столиці напередодні одного з найбільших християнських свят - Великодня, оскільки воно символізує перемогу життя над смертю.

“Це чудово, коли ми можемо разом, символічно приєднатися до озеленення країни, до святкування цього великого свята – свята перемоги над смертю, над гріхом. І сьогодні, висаджуючи ці дерева, я хочу привітати всіх українців з прийдешнім Великоднем і побажати нашій рідній державі, щоб вона так само розквітала. І ми як фракція, як політична сила, як сильна команда для складних часів – готові все для цього робити”, - наголосив народний депутат.

Павло Унгурян також закликав усіх громадян України брати участь у подібних акціях і разом робити Україну квітучою і заможною.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua