Представники «Народного фронту» стали першими випускниками «Школи демократії» у Львові
понеділок, 19 березня 2018, 11:57

Представники Львівської обласної організації «Народного фронту» стали першими випускниками «Школи демократії» у Львові, яку організував Східноєвропейський центр багатопартійної демократії.

Про це повідомили в прес-службі партійної організації.

За інформацією прес-служби, для участі в проекті потрібно було заповнити анкету та пройти відбір. «Школа демократії» тривала 5 місяців і являла собою інтенсивну освітню програму, спрямовану на ознайомлення слухачів з основами демократичного врядування.

Викладачами Школи були відомі українські політологи, викладачі, фахівці неурядових організацій та громадські діячі. По закінченню навчання учасники отримали відповідні сертифікати. Це був перший в Україні випуск «Школи демократії», яка розгорнула навчання у восьми країнах світу.

Східноєвропейський центр багатопартійної демократії, як повідомили організатори Школи, було створено влітку 2017 року на основі регіонального офісу Нідерландського інституту багатопартійної демократії, який працює в Україні з 2016 року. Інститут засновано з метою надання підтримки політичним партіям в умовах молодих демократій.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua