Представники «Народного фронту» стали учасниками Школи демократії у Львові
понеділок, 30 жовтня 2017, 13:05

Представники Львівської обласної організації «Народного фронту» пройшли відбір і стали учасниками Школи демократії, яку організовує Східноєвропейський центр багатопартійної демократії (СЦБД).

Про це повідомляє прес-служба обласної партійної організації.

На відкритті школи вступну лекцію для слухачів «Чому демократія?» прочитав директор СЦБД Леван Цуцкірідзе. Серед учасників школи – члени партій, громадські активісти, юристи, службовці та студенти.

Школа демократії, яка стартувала у Львові та Одесі, є освітньою програмою, спрямованою на ознайомлення слухачів з основами демократичного врядування, демократичної політики та політичних інструментів. Викладачами у цих школах є відомі українські політологи, експерти та громадські діячі.

«Участь в Школі демократії – це хороша можливість відкрити для себе нові погляди на відповідальну політику, на реалії українського життя. Будучи працівником МВС, я був віддаленим від політики, а тепер, ставши головою районної організації партії, я вирішив заповнити ці прогалини», - зазначив голова Мостиської районної організації «Народного фронту» Богдан Лібич. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua